srekna ucebna godina

srekna ucebna godina

Сојузот на здруженија за техничка култура на град Скопје „НАРОДНА ТЕХНИКА – СКОПЈЕ“ им посакува успешна и среќна учебна година на сите наставници и ученици.

Share