Posts

Екологија

 

Име и презиме Поени Пласман
Марија Миленковска 100 1
Мартина Јордановска 87 2
Вероника Ацевска 78 3
Лис Имери 65 4

 

Применета биологија

 

Име и презиме Поени Пласман
Ивона Арсовска 95 1
Ерина Битиќи 88 2
Миа Геровска 79 3

 

Агротехника

 

Име и презиме Поени Пласман
Ева Димитриевска 100 1
Ања Поповска 0  

 

Компјутерска техника

 

Име и презиме Поени Пласман
Влатко Стојковски 100 1
Марко Димиќ 95 2

 

Сообраќајно моделарство

 

Име и презиме Поени Пласман
Павел Ќуштеровски 90 1
Андеј Кермечиев 80 2
Лела Јонузи 65 3
Матеа Митевска 60 4
Марко Ѓуровски 0  
Јана Димитровска 0  

 

Електроника

 

Име и презиме Поени Пласман
Максим Петков 100 1
Петар Цонковски 95 2
Борјан Сројчевски 90 3
Ерика Трпеска 85 4

 

Астронаутика

 

Име и презиме Поени Пласман
Михаил Филиповски 100 1
Нина Лазарова 95 2

 

Бродо моделарство

 

Име и презиме Поени Пласман
Ада Ивановска 95 1
Давид Ковачев 85 2
Алекс Ангеловски 75 3
Владимир Хаџи – Христовски 0  
Теодора Стојановска 0  

 

Воздухопловно моделарство

 

Име и презиме Поени Пласман
Марко Митевски 95 1
Мила Јорданова 85 2
Стефан Ангеловски 0  
Надежда Стојановска 0  
Теодор Мадиќ 0  

 

Ракетно моделарство

 

Име и презиме Поени Пласман
Катја Ивановска 95 1
Михаела Митевска 80 2
Или Кока 75 3
Ана Велковска 65 4
Лара Ефтимова 0  
Јана Андреевска 0  
Филип Николовски 0  

 

Астрономија

 

Име и презиме Поени Пласман
Ана Божиновска 100 1
Ули Сефери 95 2
Миа Трајковска 90 3
Мила Радев 85 4
Маја Јовановска 80 5
Дора Апостолоска 75 6
Христијан Антовски 70 7

 

Применета географија

 

Име и презиме Поени Пласман
Александра Поповска 95 1
Мелани Арсова 89 2
Клара Петревска 78 3
Андреа Мирчевска 68 4
Мартина Марковска 65 5
Јована Павлова 66 6

 

Применета физика

 

Име и презиме Поени Пласман
Оле Мишевска 98 1
Џан Пројка 93 2
Матеа Митревска 88 3
Бекон Шабани 80 4
Десислава Маринова 0  

 

Метеорологија

 

Име и презиме Поени Пласман
Христијан Топалов 95 1
Коста Димитриевски 85 2

 

Градежништво и архитектура

 

Име и презиме Поени Пласман
Ива Спасовска 100 1
Ивана Арсиќ 95 2
Михаела Димитриевска 90 3
Андреј Симјанов 85 4
Стефанија Богдановска 70 5
Анастасија Илиевска 65 6
Влајко Билбиловски 60 7
Јован Богатинев 55 8
Павел Карталов 50 9
Маша Ичев 48 10
Уна Стојаноска 46 11
Ерион Рамадани 44 12
Леонид Балчевски 40 13
Борјан Гапиќ 36 14
Андреа Војданоска 32 15
Ива Ефкоски 32 15
Дарија Секуловска 32 15
Ѕвезда Велевска 32 15
Ѓорѓи Чешмеџиевски 32 15
Нина Велевска 32 15
Николина Манчевска 32 15
Андреа Танасоска 32 15
Калина Буралиева 32 15
Мила Насковска 32 15
Мила Боцеска 32 15
Каја Миновска 32 15
Анастасија Новоселец 32 15
Симона Трипуноска 32 15
Михаил Цветановски 0  
Јана Митреска 0  
Андеа Петровска 0  

 

Иновации

 

Име и презиме Поени Пласман
Димитри Толев 100 1
Веда Костова 95 2

 

Конструкторство

 

Име и презиме Поени Пласман
Божидар Блажев 100 1
Михаил Костадиновски 90 2
Јована Димитрова 85 3
Дафина Здравковска 80 4
Марко Буревски 75 5
Ума Муминовиќ 70 6
Ања Коцев 65 7

 

Применета математика

 

Име и презиме Поени Пласман
Константин Ѓоргиевски 100 1

 

Применета хемија

Име и презиме Поени Пласман
Михаела Јанеска 95 1

 

Автоматика

 

Име и презиме Поени Пласман
Маријан Багевски 100 1

 

Роботика

 

Име и презиме Поени Пласман
Давид Марина 100 1
Симона Сибиновска 95 2
Драган Ставров 85 3
Матеј Миладинов 75 4

 

Фото техника

 

Име и презиме Поени Пласман
Марко Дамјановиќ 68 1
Борјана Несторовска 65 2
Христина Крстевска 61 3
Калин Крајчевски 0  

 

Кино-видео техника

 

Име и презиме Поени Пласман
Симона Тагаринска 84 1
Иван Ќурчиев 79 2
Ирма Дамчевска Стомнар 73 3
Share