baner kmtp 2020

Ве известуваме дека сите активности на Народна техника Скопје како и Натпреварот се одложуваат поради заострените мерки за превенција од ширење на вирусот.

За новите термини за курсевите како и Натпреварот дополннително ќе Ве известиме.

Share