Ве известуваме, и ова лето НАРОДНА ТЕХНИКА – Скопје организира работилници за радио командувани модели.
Работилниците ќе се одржуваат по три часа, двапати неделно во просториите на НАРОДНА ТЕХНИКА – Скопје и започнуваат од 20-ти Јуни 2017 година.

Подетални информации може да добиете на телефонскиот број 075 448 401 или пак на фејсбук страната.
Пријавувањето е во тек!

rc flaer 2017 rc rabotilnica rc rabotilnica rc rabotilnica rc rabotilnica rc rabotilnica rc rabotilnica

Share