istrazuvaci 2017

СЗТК НАРОДНА ТЕХНИКА – СКОПЈЕ Ве поканува да го следите 53-от Државен натпревар на младите истражувачи на Македонија.


Воедно се известуваат сите натпреварувачи од Скопје кои што сакаат да одат со оргнизиран превоз, автобусите тргнуваат во 08 часот од пред домот за техничка култура на НАРОДНА ТЕХНИКА – Скопје. Пријавувањето за превозот е задолжително!

istrazuvaci 2017

Share