oblasti kmtp
Се известуваат натпреварувачите од Скопје кои ги освоија првите три места во поединечните дисциплини, превозот до ООУ „Блаже Конески“ во Прилеп каде што ќе се оддржи државниот натпревар на младите техничари и природници е бесплатен и автобусот поаѓа на самиот ден, (29.04.2017) Сабота во 06:30 од пред зградата на НАРОДНА ТЕХНИКА – Скопје.
Доколку некој натпреварувач оди со сопствен превоз задолжен е да го извести водачот на екипата.

Share