Се известуваат натпреварувачите од 54-от државен натпревар на младите техничари и природници кои се од Скопскиот регион дека дипломите може да ги подигнат од просториите на НАРОДНА ТЕХНИКА – Скопје.

diploma-drzaven-kmtp

Share