baner kmtp 2020

Резултати од 61-от Регионален натпревар на клубови на млади техничари и природници - Скопје 2021

Екологија   Име и презиме Поени Пласман Марија Миленковска 100 1 Мартина Јордановска 87 2 Вероника Ацевска 78 3 Лис…
baner kmtp 2020

61-ви Натпревар на младите техничари и природници Скопје 2021

Организацијата Народна техника на град Скопје, Сојузот на клубови на младите техничари и природници на Македонија и Здружението на…
baner kmtp 2020

Информација за Натпревар на млади техничари и природници Скопје 2020

,
Ве известуваме дека сите активности на Народна техника Скопје како и Натпреварот се одложуваат поради заострените мерки за превенција…
baner kmtp 2020

Натпревар на млади техничари и природници - Скопје 2020

Организацијата СЗТК „НАРОДНА ТЕХНИКА“ - Скопје и Здружението на наставници по Техничко образование во рамките на своите активности,…
kmtp tumbnail rezultati

Неофицијални резултати 60-ти Натпревар на младите техничари и природници

Неофицијални резултати од 60-от натпревар на младите техничари и природници – Скопје  АВТОМАТИКА                                …
60 kmtp thumbnail

60-ти Натпревар на млади техничари и природници

Организацијата СЗТК „НАРОДНА ТЕХНИКА“ на град Скопје, Сојузот на клубови на младите техничари иприродници и Здружението на наставници…
modelarski rabotilnici

МОДЕЛАРСКИ РАБОТИЛНИЦИ И ЕЛЕКТРОНИКА

СЗТК „НАРОДНА ТЕХНИКА“ - Скопје организира моделарски работилници и курсеви по електроника сообраќајно моделарство воздухопловно…
Izlozba na najdobrite trudovi od Grad Skopje

Одржана првата ревијална изложба на најдобрите трудови од Град Скопје

  Во организација на Сојузот на здруженија за техничка култура „НАРОДНА ТЕХНИКА“ - Скопје, за прв пат се одржа ревијалната изложба…

За нас

СЗТК НАРОДНА ТЕХНИКА на град Скопје е формирана уште во далечната 1946 година. Во рамките на организацијата НАРОДНА ТЕХНИКА – Скопје се организираа и дејствуваа повеќе општи и специјализирани организации – општи клубови, друштва и секции на клубовите на Народна техника, како и повеќе специјализирани секции од разни области на техниката – радиотехника, фототехника, авто-мото, бродомоделарска, воздухопловна техника…

Прочитај повеќе ➜

© Сите права задржани - НАРОДНА ТЕХНИКА СКОПЈЕ
error: Content is protected !!